گفتاردرمانی در منزل

ساخت وبلاگ

گفتار درمانی در منزل به چه صورت است ؟
گفتار درمانی در منزل به چند عامل بستگی دارد. این عوامل شامل موارد زیر است:

سن
تمرکز روی هر چیزی برای کودکان کم سن مشکل خواهد بود. شما می توانید برنامه درمانی را سرگرم کننده و سبک پیش ببرید اما کودکی که درکی از اشتباهات گفتاری خود را ندارد ممکن است پذیرای اصلاح آنها نباشد.

خلق و خوی کودک

کودکانی که تحمل و ظرفیت ناامیدی پایینی دارند ممکن است درمان را به عنوان یک تجربه منفی ببینند.

نوع مشارکت کودک در گفتاردرمانی
اگر فرزند شما دچار اختلال تاخیر گفتار باشد و کلمات بسیار کمتری نسبت به همسالان خود بگوید، بر اساس نحوه مشارکت کودک در گفتار درمانی در منزل و تمایل او به همکاری، رویکردهای متفاوتی برای درمان وجود خواهد داشت.

روش های گفتار درمانی در منزل
روش های گفتار درمانی در منزل شامل موارد زیر است:

به بیمار حق انتخاب بدهید.

دادن حق انتخاب به بیمار نه تنها او را با انگیزه نگه می دارد، بلکه انجام این کار می تواند رشد زبان، گفتار و قدرت تصمیم گیری او را نیز تشویق کند.

آموزش گفتگو با خود
گفتگو با خود تکنیکی است که در آن متخصصان گفتار درمانی به بیمار آموزش می دهند تا در مورد آنچه انجام می دهند، آنچه می بینند، آنچه احساس می کنند یا می شنوند با خود صحبت کنند.

به عنوان مثال، در طول یک جلسه، یک آسیب شناس گفتار در حین صحبت با خود توضیح می دهد که چگونه می خواهد فلش کارت ها را از جعبه خارج کند یا اینکه چگونه می خواهد از لگوها برجی بسازد. این کار توسط گفتار درمانگر برای این انجام می شود تا بیمار نحوه گفتگو با خود را بیاموزد.

مدل سازی
گفتار درمانگران در این درمان کلمه ای را که می خواهند بیمار روی آن کار کند مدلسازی می کنند. در این درمان گفتار درمانگر از بیمار می خواهد تا بعد از او کلمه را تکرار کنند.

 

ساده کردن جملات
گفتار درمانگران می توانند آموزش ساختار سازی جملات به کودک را به صورت کوتاه، واضح و مختصر انجام دهند. در گفتار درمانی سادگی کلید درمان است. به جای گفتن «سارا از درست کردن خوش طعم ‌ترین کیک‌ ها لذت می ‌برد»، می‌توانید بگویید «سارا عاشق درست کردن کاپ کیک است».

پرسیدن سوالات باز
یکی دیگر از تکنیک های گفتار درمانی در منزل پرسیدن سوالات باز از بیمار است. به جای پرسیدن سوالات بسته، سوالات باز از بیمار بپرسید تا به قوی تر شدن ارتباط با بیمار منجر شود.

گفتار درمانی کودکان در منزل
کودکان برای اختلالات گفتاری مختلف، لکنت زبان، مشکلات تلفظ کلمات، مشکل در زیر و بم صدا، حجم یا کیفیت گفتار، درک محدود کلمات و معنای آنها به گفتار درمانی ارجاع داده می شوند. برخی از کودکان در کنار هم قرار دادن کلمات یا استفاده از زبان با روشی مناسب مشکل دارند.

برخی دیگر از کودکان اختلالات حافظه و توجه دارند. همچنین برخی از کودکان در بلع، جویدن، سرفه و غذا خوردن مشکل دارند.

گفتار درمانی در منزل می تواند برای کودکی که به دلیل بیماری یا آسیب دچار اختلال گفتاری شده است و امکان خروج از منزل را ندارد، ضروری و مناسب باشد.

https://masiha-rehabclinic.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%B2%D9%84/

masiha-rehabclinic1...
ما را در سایت masiha-rehabclinic1 دنبال می کنید

برچسب : گفتاردرمانی در منزل, نویسنده : malkoochi masiha-rehabclinic1 بازدید : 98 تاريخ : دوشنبه 12 دی 1401 ساعت: 14:26