کاردرمانی برای نشستن کودک

ساخت وبلاگ

آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک
شما می توانید از طریق روش های مختلف به کودک خود کمک کنید تا در این مرحله رشدی یعنی نشستن موفق باشد. برای مثال، یکی از تمرین های کمک کننده این است که آن را بر روی سطوح سفت مانند کف چوبی قرار دهید.

این کار برای حفظ تعادل و تقویت عضلات موثر است؛ به خصوص اگر آن را به چالش بکشید و آن را سریعا بر روی یک سطح نرم و ناپایدار مانند بالش قرار دهید. یا از زمانی که کودک شما روی شکم قرار می گیرد استفاده کنید تا عضلات گردن، بازو و پشت آن را تقویت کنید.

فقط باید توجه داشته باشید که مدت زمان کافی کودک خود را در این پوزیشن قرار دهید، چراکه بیش از حد آن ممکن است برای کودک ناراحت کننده باشد. به طور کلی اگر می خواهید از طریق آموزش کاردرمانی برای نشستن کودک به آن کمک کنید؛ بهتر است از کاردرمانگران متخصص در این زمینه مشورت بگیرید.

درمان کاردرمانی برای نشستن کودک
درمان کاردرمانی برای نشستن کودک از طریق انجام تمریناتی انعطافی و قدرتی صورت می گیرد. کاردرمانگران با انجام تمریناتی مطابق با وضعیت کودک در طی دوره های درمانی به آن کمک می کنند تا مهارت نشستن را فرا بگیرد.

این درمان تماما به وضعیت کودک بستگی دارد. برای مثال کودکی که به فلج مغزی دچار است بیشتر از ماساژ و تمرین ها قدرتی استفاده می شود.

این کار باعث تقویت عضلات شده و در نهایت می تواند منجر به نشستن آن و حفظ تعادل کودک شود. به هر حال، این درمان در درجه اول به شرایط جسمی، ذهنی کودک بستگی دارد.

حرکات کاردرمانی برای نشستن کودک
قرار دادن کودک در برخی از موقعیت های مختلف می تواند به آن در حفظ تعادل و نشستن، کمک کند. برخی از حرکات کاردرمانی برای نشستن کودک مانند:

نشستن حلقه ای: هنگامی که کودک شما نشسته است؛ زانوهای آن را خم و کف پاها را به هم نزدیک کنید (نشستن حلقه ای). این کار به حفظ تعادل آن کمک کرده و برای چند ثانیه هم که باشد، موثر است.

کمک گرفتن از دست های کودک: وقتی کودک در وضعیت نشستن حلقه ای قرار دارد؛ دست هایش را روی زمین قرار دهید تا تکیه گاهی برای حفظ تعادل آن باشد.

بالش نگهدارنده: برخلاف صندلی ها، این بالش ها دارای کاربرد چند منظوره بوده و مفید هستند. در حین کمک به یادگیری نحوه نشستن، نقش حمایتی را نیز ایفا می کنند.

بلند کردن و نشاندن کودک: در حالی که کودک به حالت خوابیده قرار دارد، دستان او را بگیرید و به آرامی بالا بکشید. انجام این تمرین در طول روز (مثلا هنگام تعویض پوشک) منجر به تقویت عضلات گردن و شکم کودک خواهد شد.

اسباب بازی ایستاده: خوشبختانه امروزه اسباب بازی های کاربردی زیدی در بازار یافت می شود که اسباب بازی های ایستاده یکی از آنهاست. کودک برای گرفتن آن سعی در نشستن کرده و در نتیجه عضلات شکمی ان تقویت خواهد شد.

https://masiha-rehabclinic.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9/

masiha-rehabclinic1...
ما را در سایت masiha-rehabclinic1 دنبال می کنید

برچسب : کاردرمانی برای نشستن کودک, نویسنده : malkoochi masiha-rehabclinic1 بازدید : 81 تاريخ : دوشنبه 12 دی 1401 ساعت: 13:57