کاردرمانی برای راه رفتن کودک

ساخت وبلاگ

کاردرمانی برای راه رفتن کودک چگونه است؟
کاردرمانی برای راه رفتن کودک دارای روش ها و تکنیک های مختلفی است که با توجه به اختلال کودک متفاوت خواهد بود. در واقع این اختلالات به سه گروه تقسیم می شوند و با توجه به میزان شدت آن از روش های مختلف برای کمک به راه رفتن کودک استفاده می گردد. این سه گروه عبارتند از :

۱. اختلال های ذهنی: کودکانی که با مشکلاتی نظیر اوتیسم، مشکلات یادگیری، بیش فعالی، کم توانی ذهنی و کلا مشکلات حافظه و ذهنی درگیر هستند.

۲. اختلال های جسمی: کودکانی که با مشکلاتی مانند سندروم دان، اختلالات عصبی عضلانی، مشکلاتی مادرزادی، عدم تعادل و… مواج هستند. در این موارد کاردرمانی برای راه رفتن کودکان روش های متفاوتی را استفاده می کند.

۳. اختلال های روانی: مشکلاتی مانند اسکیزوفرنی و دیگر اختلال هایی که پایه روانی دارند و مانع از راه رفتن کودک می شوند.

کاردرمانی کودک راه رفتن
کاردرمانی کودکان برای راه رفتن براساس میزان شدت اختلال آنها بستگی دارد. کاردرمانگران با استفاده از آزمایش ها و معاینات مشخص این میزان را بررسی کرده و براساس آن کاردرمانی های لازم را ارائه می دهند.

معمولا در این مسیر کاردرمانگر از تکنیک ها و تمرینات ساده و نسبتا موثر استفاده می کند که خود شما نیز می توانید این موارد را انجام دهید. فقط باید صبور باشید و به هیچ عنوان کودک خود را تحت فشار نگذارید.

یکی از ساده ترین تمرین ها این است که پشت کودک بایستید و با بالا نگه داشتن دست ها آن آرام شروع به حرکت و راه رفتن کنید. یا در پشت کودک بنشینید و آن را در حالت ایستاده قرار دهید.

سپس برای چند ثانیه آن را رها کنید. این کار عضلات پاهای کودک را تقویت می کند. نکته ای که باید متذکر شویم این است که اگر کودک شما با مشکل جدی روبرو است؛ کاردرمانی کودک برای راه رفتن بایستی زیر نظر متخصص انجام گیرد.

روش های کاردرمانی برای راه رفتن کودک
روش های کاردرمانی برای راه رفتن کودک با توجه به میزان شدت اختلال هر کودک متفاوت خواهد بود.

با این حال کاردرمانگران از روش های مختلفی استفاده می کنند. برای مثال:

تحمل وزن با یک پا: یک پای کودک را روی زمین و دیگری را بر روی زانو خود قرار دهید. کمک کنید تا کودک بتواند وزن خود را بر روی یک پا تحمل کند.

تمرین بشین پاشو: این روش به تقویت پاها کمک می کند. شما می توانید از یک صندلی برای نشستن کودک استفاده کنید. هدف از این روش بلند شدن سریع و نشستن آرام است.

ایستادن روی و زانو: روش ایستادن روی دو زانو یکی از تمرین های مهم برای یادگیری ایستادن روی دو کف پا است.


آموزش کاردرمانی برای راه رفتن کودک
آموزش کاردرمانی برای راه رفتن کودک با توجه به اهمیت راه رفتن درست، بایستی با نظارت افراد متخصص صورت گیرد. خوشبختانه امروزه کلینیک ها توانبخشی بسیاری در این زمینه فعالیت می کنند که با بهره گیری از افراد متخصص و باتجربه می توانند روند بهبود کودک شما را تسریع بخشند.

یکی از این کلینیک ها مرکز توانبخشی مسیحا است. این کلینیک علاوه بر کاردرمانگران با تجربه و با دانش از انواع تجهیزات و متدهای به روز دنیا برای درمان و راه رفتن کودکان استفاده می کند. شما می توانید با مشاوره در این کلینیک از این آموزش ها برخوردار شوید.

تمرینات کاردرمانی برای راه رفتن کودک
تمرینات زیادی وجود دارد که می توانید از آنها برای کمک به کودک خود برای بهبود تعادل، تقویت قدرت و آمادگی برای راه رفتن استفاده کنید. برخی تمرینات کاردرمانی برای راه رفتن کودک در بخش های قبل ارائه شد. با این حال مهم است که:

تقویت قدرت پا: شما می توانید با انداختن تکه هایی از اسباب بازی های کودک خود بر روی زمین و تشویق آن برا برداشتن به تقویت عضلات پا کودک خود کمک کنید.

در ایستادن اعتماد به نفس ایجاد کنید: بگذارید در حالی که برایشان کتاب می خوانید بایستند یا یک اسباب بازی در دست بگیرید تا با آن بازی کنند. اسباب بازی های ساده بهترین هستند، پیانو، کتاب، جعبه های شلوغ ساده.

https://masiha-rehabclinic.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9/

masiha-rehabclinic1...
ما را در سایت masiha-rehabclinic1 دنبال می کنید

برچسب : کاردرمانی برای راه رفتن کودک, نویسنده : malkoochi masiha-rehabclinic1 بازدید : 137 تاريخ : دوشنبه 12 دی 1401 ساعت: 13:27